Uitnodiging BELIRC vergadering

 • Author: Ice
  Date: vr, 16/03/2012 - 14:33
  Tags:

BELIRCOp donderdag 29 maart 2012 gaat om 20.00u de jaarlijkse vergadering door van BELIRC, de vereniging van Belgische booteigenaars met een IRC meetbrief. Op de agenda van de BELIRC vergadering van 29/3 komen volgende punten aan bod:

 • Evoluties van het IRC systeem in 2012
 • Evolutie van de wedstrijdkalender
 • General Sailing Instructions van het ONZK in 2012

De vergadering is bedoeld voor alle Belgische booteigenaars, die wedstrijden varen onder het IRC meetsysteem, of die overwegen dat in de toekomst te gaan doen. Naast de booteigenaars zijn ook alle bemanningsleden mee uitgenodigd.

De vergadering zal geleid worden door Carl Sabbe, voorzitter van BELIRC.

Waar?
Auberge du Pêcheur
Pontstraat 41
9831 Sint-Martens-Latem

Inschrijven doet u via www.vyf.be/nl/cursussen-seminaries-40.htm#text1515

Labels

Auteur:

 • Ice

  Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: