Uitnodiging BELIRC vergadering

 • Author: Ice
  Date: vr, 16/03/2012 - 14:33
  Tags:

BELIRCOp donderdag 29 maart 2012 gaat om 20.00u de jaarlijkse vergadering door van BELIRC, de vereniging van Belgische booteigenaars met een IRC meetbrief. Op de agenda van de BELIRC vergadering van 29/3 komen volgende punten aan bod:

 • Evoluties van het IRC systeem in 2012
 • Evolutie van de wedstrijdkalender
 • General Sailing Instructions van het ONZK in 2012

De vergadering is bedoeld voor alle Belgische booteigenaars, die wedstrijden varen onder het IRC meetsysteem, of die overwegen dat in de toekomst te gaan doen. Naast de booteigenaars zijn ook alle bemanningsleden mee uitgenodigd.

De vergadering zal geleid worden door Carl Sabbe, voorzitter van BELIRC.

Waar?
Auberge du Pêcheur
Pontstraat 41
9831 Sint-Martens-Latem

Inschrijven doet u via www.vyf.be/nl/cursussen-seminaries-40.htm#text1515

Labels

Auteur:

 • Ice

  Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: