Nieuw: Shorthanded Competitie 2012

Shorthanded CompetitieNa overleg tussen SHORTHANDED.nl, de Noordzeeclub en het Watersportverbond is besloten om in 2012 voor het eerst een Shorthanded Competitie aan de bestaande competities voor kajuitzeiljachten toe te voegen. Deze competitie zal bestaan uit 5 wedstrijden met een mix tussen in- en offshore evenementen. Van deze 5 tellen er maximaal 4 mee voor het klassement. De puntentelling verloopt identiek aan de ORC Club Competitie. Er wordt gezeild onder het IRC meetsysteem.

De 5 wedstrijden zijn:
- 50 Mijl Shorthanded (28 april 2012)
- 40 Mijl van BRU (2 juni 2012)
- 100 Mijl Bruinebank Doublehanded (1 juni 2012)
- 500 Mijl Solo & Doublehanded (8 juni 2012)
- Flevo Race (17 augustus 2012)

Voor het reglement en overige informatie over deze nieuwe competitie zie: www.noordzeeclub.nl

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: