Nominaties Shorthanded Awards bekend

shorthanded zeilenDe jury van de Shorthanded Awards heeft de nominaties bekend gemaakt voor deze jaarlijkse prijzen. Uit deze nominaties zullen op zaterdag 10 maart de winnaars bekend worden gemaakt van de Solo Challenge Award en de Doublehanded Award. Uit de door zeilers ingediende namen en duo's is de volgende lijst samengesteld.

De genomineerden voor de Doublehanded Award zijn:
John van de Starre en Robin Verhoef (voor hun derde plaats in de doublehanded gevaren Fastnet Race)
Wouter Verbraak en Andy Meiklejohn (voor hun prestatie in de Barcelona Round the World Race).

Voor de Solo Challenge Award zijn genomineerd:
Jan Kees Lampe (voor de line honours in de AZAB race op de eerste etappe)
Lucas Schröder (voor zijn prestatie in de Transat 650)
Robert Rosen Jacobson (voor zijn prestatie in de Transat 650)

De jury van de Shorthanded Awards bestaat uit Henk Bezemer (voorzitter), Klaartje Zuiderbaan, Leon Bart, Sander Bakker en Gerd-Jan Poortman.

Wil je bij de uitreiking aanwezig zijn?
De Shorthanded Awards worden op zaterdag 10 maart uitgereikt in de jachtclub van Lelystad Haven en het evenement begint om 20:00 uur. Voorafgaand aan de prijsuitreiking is het mogelijk om te diner. Opgeven daarvoor kan via info@yachtclublelystadhaven

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: