Deelnemers 6de Charity Cup steunen dit jaar Nationale Vereniging De Zonnebloem

  • Author: Ice
    Date: wo, 07/03/2012 - 12:49

Charity CupVan 15 tot en met 17 juni zal voor de ZESDE keer om de Charity Cup worden gezeild op de Oosterschelde. Stichting Sail4Charity steunt jaarlijks een ander goed doel. Dit jaar heeft de Stichting gekozen voor Nationale Vereniging De Zonnebloem. De Zonnebloem levert een positieve bijdrage aan het leven van mensen met een fysieke beperking door ziekte, handicap of gevorderde leeftijd. Door middel van huisbezoek, activiteiten en vakanties geeft De Zonnebloem kleur aan hun leven en helpen 43.000 vrijwilligers gevoelens van eenzaamheid te verminderen.

De ZESDE editie van de Charity Cup wordt mogelijk gemaakt door o.a. steun van het bedrijfsleven, vele vrijwilligers, de gemeente Goes,... enz.

Op beide dagen worden wedstrijden gezeild in de verschillende klassen. Op deze manier is het een leuk evenement voor zowel de hele familie als de fanatieke wedstrijdzeiler. Nieuw in 2012 is de deelname van jeugdzeilertjes in open boten en de samenwerking met de J/club Benelux. Het J/weekend zal dit jaar namelijk onderdeel zijn van het Charity Cup programma!

Tevens zal op beide dagen voor-en na de wedstrijden een walprogramma worden aangeboden op het wedstrijdterrein aan het Goese Sas. Er zullen dagklassementen en overall klassementen worden opgemaakt, dus kan men onverhoopt maar 1 dag meevaren dan is deelnemen ook zeer de moeite waard! Op de wal kan men genieten van o.a. live muziek, een vers zeebanket, bbq, DJ-ee.nl, luchtkussens + speelveldjes voor de kinderen, loterij, prijsuitreikingen enz. enz.

Kijk voor meer informatie en het volledige programma op de website: www.sail4charity.nl

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: