Custom built

  • Author: Ice
    Date: do, 08/03/2012 - 22:39

Tylaska T20West Engineering Ltd uit Lymington (in vogelvlucht net boven de Needles) is onder onze radar gebleven tot we hun Flicker album tegenkwamen. In hun album tonen ze een impressionant portfolio van custom built onderdelen voor verschillende top-notch zeilteams. Van titanium pad eyes en stanchion tot in 316 roestvrij stalen met carbon afgewerkte kookpotten. Of zoals op de foto hierboven een Tylaska T20 sluiting met een permanente triplijn functie.

Onder hun klanten zien we niet minder dan de Volvo 70 Telefonica (2011), Hugo Boss, Alegra, RAN I & II, Bribon I & II,... en nog veel meer bekende wedstrijd zeiljachten.

Bekijk hier het album: www.flickr.com/photos/61012645@N02/

www.westengineeringltd.co.uk

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: