Custom built

  • Author: Ice
    Date: do, 08/03/2012 - 22:39

Tylaska T20West Engineering Ltd uit Lymington (in vogelvlucht net boven de Needles) is onder onze radar gebleven tot we hun Flicker album tegenkwamen. In hun album tonen ze een impressionant portfolio van custom built onderdelen voor verschillende top-notch zeilteams. Van titanium pad eyes en stanchion tot in 316 roestvrij stalen met carbon afgewerkte kookpotten. Of zoals op de foto hierboven een Tylaska T20 sluiting met een permanente triplijn functie.

Onder hun klanten zien we niet minder dan de Volvo 70 Telefonica (2011), Hugo Boss, Alegra, RAN I & II, Bribon I & II,... en nog veel meer bekende wedstrijd zeiljachten.

Bekijk hier het album: www.flickr.com/photos/61012645@N02/

www.westengineeringltd.co.uk

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: