Custom built

  • Author: Ice
    Date: do, 08/03/2012 - 22:39

Tylaska T20West Engineering Ltd uit Lymington (in vogelvlucht net boven de Needles) is onder onze radar gebleven tot we hun Flicker album tegenkwamen. In hun album tonen ze een impressionant portfolio van custom built onderdelen voor verschillende top-notch zeilteams. Van titanium pad eyes en stanchion tot in 316 roestvrij stalen met carbon afgewerkte kookpotten. Of zoals op de foto hierboven een Tylaska T20 sluiting met een permanente triplijn functie.

Onder hun klanten zien we niet minder dan de Volvo 70 Telefonica (2011), Hugo Boss, Alegra, RAN I & II, Bribon I & II,... en nog veel meer bekende wedstrijd zeiljachten.

Bekijk hier het album: www.flickr.com/photos/61012645@N02/

www.westengineeringltd.co.uk

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: