Aankondiging Fun Race 2012

Over precies 14 dagen is het weer zover, de Fun Race. De organisatie ligt bij enkele enthousiasten van de Royal Belgian Sailing Club te Zeebrugge. De Fun Race is een zeilwedstrijd met een lage instapdrempel. Het enige wat je nodig hebt is een geldige - zijn er andere ? - CR meetbrief. Vervolgens schrijf je online in et voilá, je kan mee aan de startlijn met zowel nieuwelingen als ervaren rotten uit de wedstrijdzeilerij.

De R.B.S.C. zorgt voor de rest, en onze ervaring leert dat je mag verwachten dat alles tot in de puntjes zal georganiseerd zijn. Duidelijke informatie via de Notice of Race hieronder in de bijlage, ook voor de minder ervaren wedstrijdzeiler overzichtelijk en helder. Wedstrijdbanen aangepast aan de deelnemende zeiljachten én de weersomstandigheden. Erkende Race Officials op het startschip. Een stand-by crew staat paraat op het strand van Duinbergen voor in het geval...

Lender, winnaar editie 2010Lender, winnaar editie 2010

In het Clubhuis Alberta volgen na de wedstrijd snel de resultaten en de prijsuitreiking. En mocht dat nog niet genoeg zijn om je als schipper over de startlijn te trekken, wat dacht je van een gratis (!) ligplaats één week voor en één week na de wedstrijd. Gewoon even een belletje op +32-50-544903 en vragen naar de havenmeesters Wim of Benoit. Inschrijven kan je hier. Aan alle 75 jachten die tot nu toe - tja, de Antwerp Race is maar binnen een half jaartje, dus de meeste schippers hebben nog wel even tijd - een CR-meetbrief hebben verkregen: Have (a) Fun (Race) !

Guy C.

Labels

Auteur:

  • Guy C.

    Guy Clappaert is met zijn zeiljacht Fast One geen onbekende in België en Zeeland. Zijn voorkeur gaat naar CR wedstijden en hij is fervent fan van diverse winterwedstrijden circuits. Je vindt hem dan ook regelmatig terug op de Goofies en Grevelingen wintercup.  

Voor u geselecteerd: