Evi Van Acker tweede in olympische zeilweek

Evi Van AckerEvi Van Acker (BEL) is op de olympische zeilweek in Hyères als tweede geëindigd in de Laser Radial klasse. Evi zeilde op de laatste zeildag naar winst in de medalrace wat haar nog twee plaatsen deed opschuiven in het klassement. Met een totaal van 33 punten had Evi Van Acker slechts drie punten achterstand meer op de Chinese Xu Lijia.

De Nederlandse Marit Bouwmeester verloor door een zevende plek in de medalrace de koppositie en eindigde als derde met 37 punten. In de wereldbekerstand blijft Xu Lijia na vier wedstrijden leider met 60 punten van Evi Van Acker (56 punten) en Marit Bouwmeester (55 punten).

Foto © Thom Touw

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: