Sigma 400 "Raging Bull" gered

  • Author: Ice
    Date: zo, 29/04/2012 - 11:09

Bovenstaande video toont de succesvolle redding van de Sigma 400 "Raging Bull" in het populaire vakantieoord Skerries in Noord Dublin (IRL). Het zeiljacht was na de noordoostelijke storm van 25 april samen met nog een paar andere zeiljachten tegen de kust gesmeten na te zijn losgerukt van hun moorings. Na lees verder een foto impressie van de storm.

De succesvolle redding is vooral te danken aan de lokale bevolking die met man en macht hebben geholpen bij de berging.
De Raging Bull was de ISORA (Irish Sea Offshore Racing Association) kampioen in 2010 en 2011.

SkerriesSkerriesSkerries

Foto's © Obscura Photographic

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: