Lezing over tactiek op vooravond Charity Cup

zeilen tactiekDe organisatie van de Charity Cup nodigt jong en oud, deelnemers en niet deelnemers van harte uit om op vrijdagavond 15 juni om 20.30u aanwezig te zijn aan het Goese Sas bij een zeer interessante lezing over tactiek tijdens de zeilwedstrijd door Gert van der Heijden.

Tijdens de lezing zullen o.a. de volgende zaken aan bod komen:
• De start: Waar te starten en positionering
• Kruisrak: Hoe voer je je plan uit, hoe ga je om met tegenstanders.
• Voordewindse rak: positionering t.o.v. tegenstanders en de boeien
• Finish: welke kant is voordelig?

Het geleerde kan de dagen daarna direct worden toegepast tijdens de 6e Charity Cup op de Oosterschelde! Naast deze gratis lezing kunt u natuurlijk ook genieten van een gezellig muziekje en een biertje!

Met uw komst en/of deelname aan de Charity Cup steunt u dit jaar Nationale Vereniging De Zonnebloem!

Meer informatie en/of inschrijven kan via www.sail4charity.nl

Tekst: Raoul van de Visse

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: