Nexus RaceBox maakt tactische race software toegankelijk voor elke zeiler

Nexus RaceBoxNexus lanceert een compacte, robuuste en betaalbare RaceBox. De RaceBox is volledig te integreren in het Nexus netwerk en is te gebruiken in combinatie met alle Nexus instrumenten uit de NX2 en de NXR serie. De microprocessor zorgt voor een functionaliteit die voorheen alleen mogelijk was in combinatie met een laptop of computer.

Zo kan er nu een polar-tabel direct in de RaceBOX worden ingeladen door middel van een SD-card of USB-stick. De berekeningen van de Target Boat Speed kunnen dan worden opgeroepen op de plek waar deze het nuttigst zijn, aan dek!

Indien de RaceBOX gebruikt wordt in combinatie met de Nexus GPS, dan kan deze ook de afstand tot de startlijn en de ‘Time to burn’ uitrekenen. Het ‘pingen’ van de startlijn gebeurt door middel van een, makkelijk aan te sluiten, externe knop. Tevens slaat de RaceBOX alle data van het varen op. Hiervoor maakt de RaceBOX gebruik van een externe geheugenkaart die gemakkelijk te plaatsen en verwijderen is. Hierdoor is het gemakkelijk om na de wedstrijden de data te analyseren.

De Nexus RaceBOX (N23300) is leverbaar vanaf Mei 2012 en de adviesverkoopprijs bedraagt € 589,- incl btw.

De adviesverkoopprijs van een externe knop (N19763) bedraagt € 32,75 incl btw.

www.nexusmarine.se

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: