Extreme F18 zeilen - Bolster Teamrace Knockout (video)

Hier de extreme teamrace video die Mischa de Munck heeft laten maken na de Bolster Teamrace Knockout in april dit jaar. Ze proberen hiermee duidelijk te maken hoe gaaf teamracen kan zijn voor de mensen op de kant. De ge-embedde muziek doet me in ieder geval denken aan een veldslag uit de nieuwe serie "Game of Thrones" en die is super!

Meer weten: www.clubracer.be/2012/4/18/team-orange-wint-bolster-teamrace-knockout

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: