Extreme F18 zeilen - Bolster Teamrace Knockout (video)

Hier de extreme teamrace video die Mischa de Munck heeft laten maken na de Bolster Teamrace Knockout in april dit jaar. Ze proberen hiermee duidelijk te maken hoe gaaf teamracen kan zijn voor de mensen op de kant. De ge-embedde muziek doet me in ieder geval denken aan een veldslag uit de nieuwe serie "Game of Thrones" en die is super!

Meer weten: www.clubracer.be/2012/4/18/team-orange-wint-bolster-teamrace-knockout

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: