Extreme F18 zeilen - Bolster Teamrace Knockout (video)

Hier de extreme teamrace video die Mischa de Munck heeft laten maken na de Bolster Teamrace Knockout in april dit jaar. Ze proberen hiermee duidelijk te maken hoe gaaf teamracen kan zijn voor de mensen op de kant. De ge-embedde muziek doet me in ieder geval denken aan een veldslag uit de nieuwe serie "Game of Thrones" en die is super!

Meer weten: www.clubracer.be/2012/4/18/team-orange-wint-bolster-teamrace-knockout

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: