Dover Strait Race: Oostende - Ramsgate boekt succes

Dover Strait Race: Oostende - RamsgateDe zeilwedstrijd Oostende - Ramsgate boekt succes dit jaar, reeds 47 voorinschrijvingen zien we op de deelnemerslijst. Binnen 8 dagen is het zover en dan start de enige Belgische semi-offshore wedstrijd (70% van de tijd land in zicht bij goed weer). Hopelijk halen ze de kaap van 60 deelnemers.

In het deelnemersveld zien we een mooie verdeeld veld van 50% IRC en 50% CR zeiljachten. Nu ze bij het ONZK voor het gemak van de deelnemers een volwaardige retour race hebben gepland naar Oostende krijgt deze race precies terug zijn aantrek van vroeger.

Deelnemerslijst: www.rnsyc.be/ostend/en/webentry/participants.asp?id=239&entry=webentry

Je ziet ONZK organisators en RNSYC, we melden niet alleen de onvolkomenheden (aka de 2011 ligplaats perikelen in Nieuwpoort), als het goed is vertellen we het ook.

Inschrijven voor de Dover Strait Race kan nog steeds via www.rnsyc.be

Nieuwpoort Weekend?
Als we dan toch een minpunt mogen vertellen over de start van het nieuwe ONZK seizoen is het weeral de gebrekkige communicatie. Van de ONZK seizoensopener "Nieuwpoort Weekend", georganiseerd door de KYCN en de WSKLuM, doen ze weer alsof ze nooit gezeild werd op 5 en 6 mei. Van persberichten hebben ze nog nooit gehoord, laat staan dat de resultaten online beschikbaar zouden zijn.

Foto © ClubRacer.be

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: