Imhoff prijsvraag: 10 jaar ClubRacer!

  • Author: Ice
    Date: wo, 13/06/2012 - 10:57
    Tags:

Imhoff Harbour jacket black E13917Elke sportieve zeiler uit de lage landen weet inmiddels dat ClubRacer 10 jaar bestaat. We hebben beloofd dat dit niet onopgemerkt zou voorbijgaan. Samen met On Deck, de Imhoff zeilkleding distributeur, hebben we een mooie zeilkleding prijsvraag georganiseerd en je maakt zowaar kans op een E13917. Een wat? Nou gewoon een Imhoff Harbour jacket black L, waarmee je straks aan dek en op de wal wind- en waterdicht kan flaneren. En zoals na elke zeilwedstrijd zijn voor de eerste en tweede verliezer ook prijzen. Doe mee en pak die Imhoff jacket.

EERSTE PRIJS

Imhoff Harbour Jack t.w.v. €159,-
kleur Black, maat L
Het Harbour Jack, voor aan dek en op de wal, is wind- en waterdicht. Gemaakt van ademend DLX materiaal, voorzien van een soepele rits en afsluitbare steekzakken.

TWEEDE PRIJS

Barz Floater zonnebril t.w.v. € 59,-
De zonnebril die zelfs in de meest ruige omstandigheden blijft drijven. De meeste drijvende brillen doen het alleen in de badkuip, maar als er wat beweging in het water komt zijn ze weg. De acetaat gepolariseerde glazen ontnemen de hinderlijke schittering van het water, maar digitale displays blijven leesbaar.

DERDE PRIJS

Harken Soft sided cooler t.w.v. € 49,-
Soft koeltas, met ruimte voor 12 blikjes. Ideaal voor een koele versnapering tijdens een warme dag op het water.

Wat moet je er voor doen?
Om één van deze prijzen in de wacht te slepen hebben we een hartstikke simpele buzzable prijsvraag bedacht die je in het reactiekader hieronder moet invullen met het vierkantje “Op Facebook plaatsen” aangevinkt.

Let op:
Deze actie loopt tot 30 juni (inbegrepen) klokslag 24u! Iedereen mag slechts een keer meedoen per Facebook account en je moet fan zijn van de ClubRacer facebook pagina. De "vind ik leuk" knop induwen onder de titel van dit bericht verhoogt natuurlijk je kansen. Zijn er meerdere winnaars (zeer waarschijnlijk) dan zal een schuldige hand gerandomiseerd de winnaars kiezen. Succes!

De vraag:
Welke brochures kan je op de website van On Deck downloaden?

www.on-deck.nl

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: