America's Cup VIP tickets voor $26.000 over de toonbank

America's Cup VIP ticketsWil je naar de AC72's catamarans kijken tijdens de America's Cup en wil je first class? Vorige week heeft de America's Cup organisatie een VIP pret-pakket gelanceerd die je een zitje geeft op de eerste rij samen met een makkelijk parkeren kaart. Een wijnproeverij bezoek aan de top-notch Napa Valley wijngaard krijg je er ook nog bij.

Jij en 10 gasten kan het op deze manier beleven voor het slordige bedrag van $26,000. Individuele tickets voor hetzelfde 4-daagse pret-pakket gaan voor $3,000, en 2-daagse gaan voor $1,500 over de toonbank.

Meer weten? Lees de aankondiging in de San Francisco Examiner: www.sfexaminer.com/local/2012/06/america-s-cup-vip-tickets-going-26000

www.americascup.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: