Hall of Fame ter ere van 25 jaar bestaan Belgian Boat Show

Belgian Boat ShowMet de 25ste editie van de Belgian Boat Show claimen ze het langst lopende evenement te zijn dat alle aspecten van watersport, waterrecreatie en watertoerisme introduceert bij de ervaren watersporters, yachtsmen en nieuwkomers. Ter ere van haar jubileum organiseert de Belgian Boat Show heel wat special events, waaronder een heuse Hall of Fame. Hiermee wil men de watersporter in de spotlight zetten. Iedereen kan een kandidaat "watersporter van de jongste 25 jaar nomineren.

Wie komt hiervoor in aanmerking? Watersporters met uitzonderlijke prestaties in een bepaalde competitie (voor ne ClubRacer is dat dus zeilen!!!), yachtlui die een speciale reis hebben ondernomen (over zout of zoet water) maar ook nautische technici die iets speciaals hebben gedaan. Het gaat telkens om Belgen of in België wonende personen die dus ver boven de waterlijn uitsteken.

Hoe deelnemen? Surf naar www.belgianboatshow.be en klik op de button “Hall of Fame”. Tot 30 november kan u het deelnameformulier invullen om uw persoonlijke favoriete watersporter te nomineren. Vanaf 1 december start dan de eigenlijke verkiezing. Alle genomineerden worden opgelijst en u kunt door uw stem mee bepalen wie de 25 belangrijkste watersportfiguren uit België zijn. De laureaten worden uitgenodigd voor het grote openingsgala van de 25ste Belgian Boat Show en zullen voorgesteld worden in de exclusieve Hall of Fame tentoonstelling tijdens de beurs. En we duimen dat het een zeiler mag worden!

Gratis toegangskaart Belgian Boat Show Wanneer je het deelnameformulier invult krijg je een gratis toegangskaart voor de Belgian Boat Show.

Lees ook: Belgian Boat Show gooit voor haar 25ste verjaardag het roer om

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: