Maak kennis met wedstrijdzeilen

wedstrijdzeilenOp zaterdag 7 juli organiseert Hoora in samenwerking met de Valkenklasse een dag welke in het teken staat van: “Kennismaken met wedstrijdzeilen”. Verdeeld over de dag zul je in Heeg (NED) kennis maken met de drie facetten van het wedstrijdzeilen. Zo komen de theorieën achter het zeilen, de startprocedure, de wedstrijdbaan, regels en tactiek aan de orde.

Na de verzorgde lunch zullen we deze theorie in de praktijk brengen door de boten op te tuigen, waarbij we kijken naar zeiltrim en gaan we het water op om een aantal wedstrijdjes te varen, waarbij er een ervaren coach bij je in stapt!.

We sluiten deze dag af zoals dat hoort bij het zeilen met de prijsuitreiking, een gezellige borrel en voor wie wil een barbecue!

Wil je graag meedoen? Grijp dan deze kans om eens te proeven aan wat wedstrijdzeilen nu eigenlijk inhoud.

Een email sturen aan verhuur@hoora.nl is voldoende.
Vermeld hierin je naam, telefoonnummer, met hoeveel personen je komt en of jullie blijven eten.
Om de kosten te kunnen dekken vragen wij een bijdrage van €27,50 pp voor de zeilactiviteiten (incl lunch en borrel) en €15,- voor de barbecue.
Voor meer informatie en het volledige programma kan je kijken op de website van hoora verhuur: of op www.valkenklasse.nl

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: