In memoriam - Johan Devocht

Met droefheid moeten wij U melden dat onze collega en vriend Johan Devocht, op 26 juni 2012 overleden is. Iedereen binnen de zeilwereld kende Johan en weet dat hij zeer actief was als Voorzitter van de Nievdonckse Watersport Vereniging en als Algemeen Secretaris van het Koninklijk Belgisch Yachting Verbond.

Beide taken nam hij efficiënt en met veel toewijding op zich waarvoor wij hem enorm waardeerden. Daarnaast was hij ook nog actief in verschillende organisaties in de watersport.

Ook op internationaal niveau werd Johan geroemd om zijn bekwaamheid. Hij was dan ook een veel gevraagd internationaal official bij zeilwedstrijden op de zeven wereldzeeën. Zijn betrokkenheid werd gewaardeerd tot in de hoogste rangen van onze internationale federatie ISAF.

Ook voor de Vlaamse Yachting Federatie was Johan een trouwe afgevaardigde en medewerker die ons nooit in de steek liet.
We zullen hem blijvend herinneren als een groot mens, die zich onvermoeibaar en actief inzette ten dienste van de watersport. Zijn overlijden laat een grote leegte na binnen de Watersport.

Aan zijn familie en dierbaren bieden wij onze innige deelneming aan.

Het gaat U goed Johan in dat andere leven.

VYF

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: