Woensdagavond races in Oostende

Woensdagavond ZeilenGezien het grote succes van de edities 2009, 2010 en 2011 gaat de Royal North Sea Yacht Club vanaf volgende woensdag opnieuw van start met het Woensdagavond Zeilen. Zoals de vorige edities zullen de wedstrijden elke woensdagavond plaatsvinden gedurende de maanden juli en augustus en staat open voor alle klassen.

Er wordt gestart op zee om 19h, wil dus wil zeggen dat er wordt afgesproken in de haven rond 18h. De wedstrijd staat open voor clubleden, bezoekers, ligplaatshouders van Mercator Marina en sympathiserende clubs. Er wordt gevaren volgens de CR meting. Boten die geen rating bezitten kunnen een voorlopige rating worden toegewezen.

Let wel: de competitie is leuk maar de deelname is belangrijker dan de resultaten !

Naar goede gewoonte zal er ook na elke wedstrijd een gezamenlijk diner plaatsvinden in het Clubhouse en wordt er afgesloten aan de bar, vaak tot in de late uurtjes.

Inschrijven voor de eerstkomende woensdag avond kan via: http://web.me.com/obcrnsyc2011/Woensdagavond_Races/Welkom.html

Tekst: Cédric De Bleye

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: