Silverfleet races en Bataviahavendagen op 23 en 24 juni live te volgen

  • Author: Ice
    Date: do, 07/06/2012 - 11:14

Zowel de Silverfleetraces, de wedstrijden teamzeilen als voorronde voor de Nationale Club Kampioenschappen, als de Bataviahavendagen zijn op 23 en 24 juni live te volgen. De productie van deze uitzending is in handen van Infostradasports Group. De uitzendingen zijn ondermeer te zien op de website van het Batavia Sailing Center, de Bataviahaven, Telesport.nl van de Telegraaf, Nusport.nl en Elsevier.nl.

Beide evenementen worden met drie camera’s opgenomen en direct live gestreamd via diverse internet kanalen. Het opgenomen materiaal wordt ook gebruikt voor de productie van korte impressies van zowel de zeilwedstrijden als sfeerbeelden van de Bataviahavendagen. Ook deze video’s worden gedistrubeerd en zijn uiteraard te zien op de sites van het Batavia Sailing Center www.bataviasailingcenter.nl en de Bataviahaven www.bataviahaven.nu

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: