Nu ook de Junior Charity Cup

Junior Charity CupDe Junior Charity Cup is jeugdwedstrijdzeilen voor het goede doel op stromend water! Het is een nieuwe wedstrijd maar ze willen het serieus aanpakken. Men beschikt over het fraaie startschip “Zeehaas”, safety ribs en enthousiaste vrijwilligers die de organisatoren helpen.

De opbrengsten uit inschrijfgelden, sponsoring en donaties geven ze ieder jaar aan een ander goed doel. Dit jaar zeilen we voor Nationale Vereniging De Zonnebloem! Dat klinkt allemaal heel serieus maar bij de Junior Charity Cup draait het ook om gezelligheid en plezier.

Op het wedstrijdterrein op het Goese Sas vind je o.a. een menselijke sjoelbaan en een DJ! Als je zin hebt kun je met je vrienden en/of ouders blijven eten!

Je ouders, vrienden en andere fans kunnen je trouwens ook komen bewonderen op het water! Het luxe motorschip Amelia ligt klaar bij het Goese Sas om de Oosterschelde op te gaan info@goldiestravel.nl
Aan boord of op het wedstrijdterrein is eten en drinken te koop.

Wil je meer weten en/of inschrijven: www.sail4charity.nl of stel je vragen via info@sail4charity.nl

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en is lector Interactive multimedia design aan de Thomas More Hogeschool. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler pur sang met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, Winnaar Antwerp Race en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments