Nu ook de Junior Charity Cup

Junior Charity CupDe Junior Charity Cup is jeugdwedstrijdzeilen voor het goede doel op stromend water! Het is een nieuwe wedstrijd maar ze willen het serieus aanpakken. Men beschikt over het fraaie startschip “Zeehaas”, safety ribs en enthousiaste vrijwilligers die de organisatoren helpen.

De opbrengsten uit inschrijfgelden, sponsoring en donaties geven ze ieder jaar aan een ander goed doel. Dit jaar zeilen we voor Nationale Vereniging De Zonnebloem! Dat klinkt allemaal heel serieus maar bij de Junior Charity Cup draait het ook om gezelligheid en plezier.

Op het wedstrijdterrein op het Goese Sas vind je o.a. een menselijke sjoelbaan en een DJ! Als je zin hebt kun je met je vrienden en/of ouders blijven eten!

Je ouders, vrienden en andere fans kunnen je trouwens ook komen bewonderen op het water! Het luxe motorschip Amelia ligt klaar bij het Goese Sas om de Oosterschelde op te gaan info@goldiestravel.nl
Aan boord of op het wedstrijdterrein is eten en drinken te koop.

Wil je meer weten en/of inschrijven: www.sail4charity.nl of stel je vragen via info@sail4charity.nl

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: