Commodores' Cup 2012 - Video dag 1

De Commodores' Cup is volop aan de gang. 21 teams uit 4 landen doen een gooi naar de prestigieuze beker. De eerste inshore race werd gezeild waarna de Britten met team Black de leiding nemen. Het Benelux team met de gloednieuwe Baraka GP (Ker 40), Moana (First 47.7) en Xcentric Ripper (J/111) hebben de rode lantaarn buiten hangen.

Vandaag werd in weeral zomerse condities gestart voor een 24 tot 36 uur lange offshore race van 154 zeemijl. Het ziet er naar uit dat de race zal ingekort worden wegens te weinig wind.

We hopen eerstdaags "uit de kuip" verslaggeving te krijgen vanop Baraka GP.

Alle inside info en quotes van de teams via: http://commodorescup.rorc.org/

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: