Nieuwpoortweek kent gedwongen rust op de vierde dag

NieuwpoortweekDe weerberichten hadden de windluwte al langer aangekondigd en helaas werd dit op dinsdag bewaarheid. Wedstrijdleiders en zeilers hadden er nochtans zin in maar het was strijden tegen een sterke stroom met een zeer shifterige wind. No go dus op alle banen en dus werd de hele vloot aldra terug binnen gesleept.

Ook voor de slotdag zien de voorspellingen er niet goed uit.
Bovendien mag er niet meer gestart worden na 14 uur zodat de uitslag na drie fantastische zeildagen wel eens de finale uitslag zou kunnen zijn.

Tekst: Luc Geirnaert

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: