Les Sables - Horta, elf dagen tegen wind opboksen

Bert BossynsDe strategie voor de eerste etappe Les Sables - Horta race was voor Bert Bossyns heel duidelijk. Hij moest zo snel mogelijk zo ver mogelijk noordwest geraken om met de passage van een front dinsdag nacht overstag te gaan. De windshift zou een westelijk koers, recht naar Horta mogelijk maken. Mooi niet.

Op langere termijn moest Bert de evolutie van een mogelijk nieuwe depressie opvolgen om de keuze (noordelijke of zuidelijke aankomst in Horta) te bepalen. Algemeen ging het voornamelijk aan de wind zijn en reachen!

Beleef het allemaal mee via Bert Bossyn's blog: http://bertbossyns.be/nl/les-sables-horta-elf-dagen-tegen-wind-opboksen

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: