Inschrijving International Sportboats Winterserie 2012-2013 zijn geopend

International Sportboats WinterserieVoor iedere sportboot zeiler is de winterserie op het Braassemermeer inmiddels een begrip. In de winter zeil je op de Braassem met je klasse. Er wordt wederom gestreden in de Melges 24, Maxfun 25, Laser SB3, J22, J24, Marieholm en ORC.

Nieuw dit jaar is dat er op de zaterdag voor de wedstrijden match races worden georganiseerd. Ook nieuw is dat deelnemers korting krijgen op hun ligplaats wanneer je alle wedstrijden zeilt. Voor de walplaatsen is dit 50%, voor de haven zelfs 100%.

De uitvalsbasis van de wedstrijden is het clubhuis van WV Braassemermeer, Roelofarendsveen. Hier zijn alle faciliteiten voor de zeilers zoals kleedkamers, douches en natuurlijk de bar aanwezig. Meer informatie is te vinden op www.braassemermeer.nl

De wedstrijddata zijn als volgt:
2012: 21 oktober, 18 november, 16 december
2013: 20 januari, 10 februari, 17 februari (reserve), 10 maart

We hopen jullie allen te zien op 21 oktober, om er gezamenlijk een sportieve en competitieve winter van te maken.

Tekst: Fettje Osinga

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: