De nieuwe WINNER 9.00

WINNER 9.0025 jaar na de introductie van de eerste Winner kan Winner Jachten met trots de eerste tekeningen van de nieuwe Winner 9.00 laten zien! Met deze nieuwe ‘baby’ maakt Winner Jachten het voor een nog breder publiek mogelijk de hoge kwaliteit en service van Nederlands Vakmanschap te ervaren.

De elegante lijnen van de Winner 9.00, ontworpen door Cees van Tongeren (van de Stadt design) maken het mogelijk dit schip voor meerdere doeleinden te gebruiken: zowel voor cruising als voor racing.

Bij het ontwerp is sterk gelet op het laag houden van het gewichtszwaartepunt. Standaard is een 1.60 m T-kiel, terwijl ook een 1.25 m ondiepe variant als een 1.90 m performance variant beschikbaar zijn. Zoals bij alle Winners zijn de verschillende kielvarianten zo ontworpen dat u eventueel op een later moment altijd nog een kielwissel kunt laten uitvoeren. De efficiënte constructieve oplossingen evenals de persoonlijke aandacht tijdens de bouw, staan garant voor een lichte, maar sterk gebouwde boot met een perfect balans tussen performance en kwaliteit.

De Winner 9.00 zal vanaf eind 2012 beschikbaar zijn met een open of een gesloten achterhut, vergelijkbaar met de Winner 10.20. Hierbij zijn drie uitvoeringen mogelijk:

1. Welcome Edition: de basisversie van de Winner 9.00 waarbij u alle voordelen van een Winner geniet tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

2. Performance Edition: De versie voor de (wedstrijd)zeiler die meer performance wil. Bij deze uitvoering hoort de performance kiel (1.90 diepgang), een groter oppervlakte grootzeil met fathead, Dyform verstaging en een uitschuifbare gennakerboom met uitrusting.

Winner 9.00 performanceWinner 9.00 performance

3. Classic Edition: Deze versie is gemaakt voor mensen die een goed zeilend schip zoeken met veel comfort. Hierbij zijn er extra kasten in de salon en achterhut, alswel een kuipbox achter in de kuip, voor meer veiligheid en bergruimte. Deze Classic Edition lijkt het meeste op de andere modellen van Winner jachten.

Winner 9.00 cruiseWinner 9.00 cruise

Naast deze 3 basis uitvoeringen is het concept van de Winner 9.00 zo uitgedacht dat de eigenaar kan meegroeien met zijn of haar boot. Er worden pakketten aangeboden met de mogelijkheid deze ook na aflevering te monteren. Winner Yacht Service kan deze pakketten, zoals extra kasten, intrekbare gennakerbomen, elektronica, etc. voor de klant installeren.

Daarnaast zijn de pakketten zo bedacht dat de handige eigenaar in staat zal zijn om deze ook zelf aan te brengen.

Deze pakketten zullen vanaf januari 2013 verkrijgbaar zijn in onze nieuwe webshop.

Kenmerken Winner 9.00
1. Eenvoudige basis versie met de bekende Winner-kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs
2. Meerdere versies beschikbaar tijdens introductie
3. Mogelijkheid de boot steeds verder aan te kleden door de jaren heen met behulp van de diverse pakketten
4. Van de Stadt Design- Cees van Tongeren
5. Engineering door JIB Design en Winner Jachten (zelfde ontwerp team als bij de ontwikkeling van de Winner 12.20)
6. Zowel voor- als achterhut met goede lengte matras (>2,05 m)
7. Hoofdafmetingen bijzonder geschikt ook voor gebruik op meren, zoals bijvoorbeeld de Bodensee
8. EC categorie A-Oceaan
9. Standaard met helmstok, optioneel met Jefa stuurwielsysteem
10. Verkrijgbaar vanaf eind 2012, eerste bezichtiging mogelijk op BOOT Düsseldorf, januari 2013. Bestellen is nu al mogelijk.

Onderaan in de bijlage vindt u de Winner 9.00 brochure met alle specificaties.

Voor meer informatie, neem contact op met:

Voor Nederland:
Remco Sol
Winner Yachts
Voorland 13
NL-1601 EZ Enkhuizen
The Netherlands
remco@winneryachts.com
www.winneryachts.com
+31 6 48256344

Voor België
Winner Yachts België
Steenborgerweert 20
B-2060 Antwerpen
www.winneryachts.be
+32 (0)9 243 99 50

Labels

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: