Inschrijving Winterserie Drimmelen geopend

Winterserie DrimmeleWSV Biesbosch organiseert dit jaar voor de 37se keer winterzeilwedstrijden vanuit Drimmelen. In samenwerking met vele vrijwilligers en sponsoren wordt er een zeilevenement van formaat neergezet waarbij de strijd op het water gecombineerd wordt met een gezellige après sail. Toeschouwers kunnen tevens regelmatig het wapengekletter op de voet volgen vanaf een rondvaartboot op het wedstrijdwater.

Er wordt gestreden in de klassen ORC, J-22, Cork 1720, Sportboot en ongemeten jachten. Eenheidsklassen (kielboot) zijn van harte welkom en krijgen een eigen start vanaf 5 inschrijvingen. In de bijlage hieronder treft u het inschrijfformulier aan en u helpt ons enorm door tijdig in te schrijven.

In afgelopen jaren heeft Drimmelen laten zien een dat zowel de handicapklassen als de eenheidsklassen een prima evenement kunnen zeilen met alle facetten van close racing. We hebben er dan ook weer enorm veel zin in om samen met de zeilers er een leuk, sportief en gezellig winter van te maken. Alle data zijn in overleg met de Grevelingen Cup juist ingezet zodat u op beide banen actief kunt zijn.

Programma winterwedstrijden 2012 - 2013:
WW1 - 28 oktober
WW2 - 11 november
WW3 - 09 december
WW4 - 30 december
WW5 - 20 januari
WW6 - 24 februari
WW7 - 10 maart
WW8 -24 maart

Net als afgelopen jaar zal een toeschouwersboot op de baan aanwezig zijn op 30 december en 24 maart. Uw familie, vrienden en sponsoren kunnen op deze wijze de wedstrijden van dichtbij volgen. Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw maakt een tocht van ong. 2 uur over de wedstrijdbbanen. Vertrek vindt een half uur na de start van de laatste groep plaats en de toegang is gratis.

Bemanningspool
Een schip heeft bemanning nodig, zeker om aan een wedstrijd mee te doen. Soms zijn bemanningsleden op zoek naar een schip, soms een schipper op zoek naar bemanning. Via de bemanningspool proberen we schippers en bemanningsleden bij elkaar te brengen.
Stuur een mailtje met je naam, telefoonnummer en ervaring/wensen naar info@winterwedstrijden.com, dan plaatsen we vraag en aanbod zo snel mogelijk op de site. Vervolgens is het aan schipper en bemanningslid om contact met elkaar op te nemen.

www.wsvbiesbosch.nl

Tekst: Tjerk van Loenhout

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: