Reeds 31 teams ingeschreven voor de Zoute Cup 2012

Zoute CupOp 9 en 10 augustus is er wederom voor de catamaran zeilers de gekende Zoute Cup, een tweedaagse wedstrijd net voor het weekend maar middenin velen hun verlof. Deze wedstrijd wordt volgens de organisatie gekenmerkt door de typische sfeer, de mooie prijzen en het aangename diner in de Knock-Out.

Voor teams die deze wedstrijd nog nooit hebben gedaan het zou de moeite moeten lonen, dus meedoen is de boodschap.

Momenteel zijn er al 31 teams ingeschreven en de weersverwachtingen zien er veelbelovend uit, zon en een leuk windje uit oostelijke richting, wat kunnen ze nog meer wensen.

Het inschrijvingsgeld voor de twee mans boten is 70 euro (gala diner inclusief). Alle ingeschreven boten dienen ook mee te doen aan de wedstrijd.

Entry fee voor het gala diner enkel is 55 euro per persoon (niet zeilers).

Inschrijven via: www.rbsc.be/nl/wedstrijden?oper=inschrijvingsformulier,wedstrijd=534

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: