Reeds 31 teams ingeschreven voor de Zoute Cup 2012

Zoute CupOp 9 en 10 augustus is er wederom voor de catamaran zeilers de gekende Zoute Cup, een tweedaagse wedstrijd net voor het weekend maar middenin velen hun verlof. Deze wedstrijd wordt volgens de organisatie gekenmerkt door de typische sfeer, de mooie prijzen en het aangename diner in de Knock-Out.

Voor teams die deze wedstrijd nog nooit hebben gedaan het zou de moeite moeten lonen, dus meedoen is de boodschap.

Momenteel zijn er al 31 teams ingeschreven en de weersverwachtingen zien er veelbelovend uit, zon en een leuk windje uit oostelijke richting, wat kunnen ze nog meer wensen.

Het inschrijvingsgeld voor de twee mans boten is 70 euro (gala diner inclusief). Alle ingeschreven boten dienen ook mee te doen aan de wedstrijd.

Entry fee voor het gala diner enkel is 55 euro per persoon (niet zeilers).

Inschrijven via: www.rbsc.be/nl/wedstrijden?oper=inschrijvingsformulier,wedstrijd=534

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: