Win een fles champagne van de Antwerprace voorzitter

AntwerpraceDe wedstrijdbepalingen staan nu al een tijdje online op www.antwerprace.be, waarin ook enkele wijzigingen van de wedstrijdbanen zijn aangegeven. Een regelrechte valstrik voor wie deze bepalingen niet vooraf grondig zou lezen en zomaar zou durven afgaan op de vertrouwde parcours van de voorbije jaren.

Een verwittigd schipper is er twee waard, in de volgende Antwerprace nieuwsbrief worden de veranderingen concreet aangeduid. Maar wie als eerste alle wijzigingen correct op het ClubRacer forum publiceert krijgt van de Antwerprace voorzitter, Eric De Smedt, een fles champagne.

Directe link: www.clubracer.be/zeilforum/threads/1806-Antwerp-Race-2012

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: