Win een fles champagne van de Antwerprace voorzitter

AntwerpraceDe wedstrijdbepalingen staan nu al een tijdje online op www.antwerprace.be, waarin ook enkele wijzigingen van de wedstrijdbanen zijn aangegeven. Een regelrechte valstrik voor wie deze bepalingen niet vooraf grondig zou lezen en zomaar zou durven afgaan op de vertrouwde parcours van de voorbije jaren.

Een verwittigd schipper is er twee waard, in de volgende Antwerprace nieuwsbrief worden de veranderingen concreet aangeduid. Maar wie als eerste alle wijzigingen correct op het ClubRacer forum publiceert krijgt van de Antwerprace voorzitter, Eric De Smedt, een fles champagne.

Directe link: www.clubracer.be/zeilforum/threads/1806-Antwerp-Race-2012

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: