Team Oracle's eerste AC72 zeiltest

Team Oracle toonde op 31 augustus even haar AC72 spierballen tijdens een eerste zeiltest in San Francisco. Na slechts twee uur was de pret over wegens schade aan een van de daggerboards. "We got the boat in the water and got sailing. We slowly brought it up and everything was looking good," vertelde schipper Jimmy Spithill.

"We’re going to have to pull the boat out and go straight into the shed and see what happened…" vervolgde Spithill. "I think with a brand new class you always have challenges and we’ve seen that already… This is part of the learning process but how we react as a team and how we solve the problems, that’s what is very important."

http://www.americascup.com
http://oracle-team-usa.americascup.com/

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: