Winterwedstrijden Holland Regatta Club op Noordelijk IJsselmeer

Noordelijk IJsselmeerDe Holland Regatta Club organiseert net als het vorig winter seizoen 2011/2012 winterwedstrijden vanuit Regatta Center Medemblik op het Noordelijk IJsselmeer. De winterwedstrijden worden op zondag in een strak format gehouden. Alleen upwind downwind banen met een lengte van ongeveer een uur.

Direct na de finish van de laatste deelnemer wordt het waarschuwingssignaal voor de volgende wedstrijd gegeven.

Streven is om iedere wedstrijdzondag drie wedstrijden te zeilen.
Deelname staat open voor zeiljachten en sportboten. Marifoon is verplicht.

Inlichtingen: info@hollandregattaclub.org of bij wedstrijdcommissaris Marcel Hanenberg +31 613566980

Inschrijven kan op de website: www.hollandregattaclub.org

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: