Zesde editie CR Trophy Blankenberge

CR Trophy BlankenbergeOp 8, 9 en 15 september vindt te Blankenberge alweer de 6de editie van de CR Trophy plaats. Deze wedstrijd staat open voor alle CR gemeten zeiljachten. Leuke wedstrijdbanen en een aangename ‘after-sail’ moeten een goede mix zijn tussen competitiviteit en ambiance waarbij zowel de occasionele zeiler als de meer gedreven wedstrijdzeiler ruimschoots aan zijn trekken komt.

Er zijn mooie prijzen voor elke deelnemer, elke avond fgratis drinks,… wie er vorige editie bij was weet dat de wedstrijdzeiler in de watten gelegd wordt.

Word jij CR Kampioen 2012?
Inschrijven en alle info via www.blanksailing.be

Een CR meetbrief aanvragen doe je hier: www.cruiserrating.be

Tags

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en is lector Interactive multimedia design aan de Thomas More Hogeschool. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler pur sang met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, Winnaar Antwerp Race en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments