Zesde editie CR Trophy Blankenberge

CR Trophy BlankenbergeOp 8, 9 en 15 september vindt te Blankenberge alweer de 6de editie van de CR Trophy plaats. Deze wedstrijd staat open voor alle CR gemeten zeiljachten. Leuke wedstrijdbanen en een aangename ‘after-sail’ moeten een goede mix zijn tussen competitiviteit en ambiance waarbij zowel de occasionele zeiler als de meer gedreven wedstrijdzeiler ruimschoots aan zijn trekken komt.

Er zijn mooie prijzen voor elke deelnemer, elke avond fgratis drinks,… wie er vorige editie bij was weet dat de wedstrijdzeiler in de watten gelegd wordt.

Word jij CR Kampioen 2012?
Inschrijven en alle info via www.blanksailing.be

Een CR meetbrief aanvragen doe je hier: www.cruiserrating.be

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: