De ultieme zeilblunder compilatievideo

Een briljante video van hoe het niet moet op een boot! Sommige van deze blunders doen echt pijn, anderen zijn dan weer gewoon triest. In deze compilatievideo zie je beelden van aangespoelde rompen tot een crashende Extreme 40 aan lager wal. Kapseizen, zinken, aanvaringen, ontmastingen... en nog veel meer. Allemaal dingen die je hoopt nooit mee te maken!

Uiteraard zijn al deze zeilblunders relatief zeldzaam voor ons ervaren zeilers want zeilen en wedstrijdzeilen is eigenlijk een relatief veilig tijdverdrijf als je niet te ver in de extremen gaat. De zee kan een wild beest zijn. Een goede zeiler heeft dan ook veel respect voor haar krachten.

Wij wensen u een veilig en behouden zeilvaart in 2013!

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: