De ultieme zeilblunder compilatievideo

Een briljante video van hoe het niet moet op een boot! Sommige van deze blunders doen echt pijn, anderen zijn dan weer gewoon triest. In deze compilatievideo zie je beelden van aangespoelde rompen tot een crashende Extreme 40 aan lager wal. Kapseizen, zinken, aanvaringen, ontmastingen... en nog veel meer. Allemaal dingen die je hoopt nooit mee te maken!

Uiteraard zijn al deze zeilblunders relatief zeldzaam voor ons ervaren zeilers want zeilen en wedstrijdzeilen is eigenlijk een relatief veilig tijdverdrijf als je niet te ver in de extremen gaat. De zee kan een wild beest zijn. Een goede zeiler heeft dan ook veel respect voor haar krachten.

Wij wensen u een veilig en behouden zeilvaart in 2013!

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: