Talentplan 2013 voor Optimist en Laser zeilers vervolg op succesvol Regiocoach project

Talentplan 2013 voor Optimist en Laser zeilersZaterdagmiddag 26 januari a.s. organiseert het Batavia Sailing Center in samenwerking met WV Het Bovenwater een speciale bijeenkomst voor jonge zeilers en hun ouders over de Talentplannen voor Optimist A en B en Laserzeilers. De bijeenkomst wordt gehouden in de Sailors Lounge van het Batavia Sailing Center aan de Bataviahaven in Lelystad. Het Talentenplan 2013 staat onder leiding van hoofdcoach Stefan de Vries.

Het Talentplan 2013 zoals dat op 26 januari aan belangstellenden wordt gepresenteerd, is een vervolg op het de afgelopen jaren in Lelystad uitgevoerde succesvolle Regiocoach Project. Uit dit project, dat zich toen nog beperkte tot de Laserzeilers, is een groot aantal beloftevolle zeilers doorgestroomd naar de nationale top. Onder hen Yuri Hummel, Michelle en Niels Broekhuizen, Maxime Jonker, Jolbert van Dijk, Jelmer van Beek, Judith Engberts en PP Plevier. Dit project, ook onder leiding van Stefan de Vries, werd mede mogelijk gemaakt door de Gemeente Lelystad, Provincie Flevoland en het Watersportverbond. Ook het vervolg wordt mede gedragen door deze partijen.

Tijdens de bijeenkomst van zaterdag 26 januari a.s. kunnen alle belangstellende zeilers en hun ouders informatie krijgen over de opzet van het Talentprogramma, de planning, de opleidingsfilosofie en de doorstroommogelijkheden. De bijeenkomst voor Laser zeilers is van 14.00 tot 15.30; Optimist zeilers worden van 15.30 tot 17.00 uur bijgepraat. Het aantal plaatsen, zowel voor het Talentprogramma als voor de bijeenkomst is beperkt.

Aanmelden voor deze bijeenkomst kan op de site van het Batavia Sailing
Center: www.bataviasailingcenter.nl

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: