Onboard Reporters gezocht voor de Volvo Ocean Race 2014-15

De Volvo Ocean Race organisatie is op zoek naar Onboard Reporters die capabel zijn om het bijhorende unieke media programma naar een beter niveau te brengen. Voor de derde keer op rij zal elk Volvo Ocean Race team een verplichte multimedia reporter (MCM) aan boord hebben.

Voor de 2014-2015 editie zal elke Onboard Reporter pas in dienst kunnen treden na goedkeuring door de organisatie. Zo wil men er zeker van zijn dat men optimaal gebruik maakt van alle gesofisticeerde high-tech media apparatuur aan boord van een Volvo One-Design (Volvo 65).

"We're starting the hunt for proven media professionals to tell the real story of this extraordinary race," vertelt mediadirecteur Jon Bramley ons.

"We need people who can be at the top of their game despite conditions that test even the world's best professional sailors to the core. It's one of the toughest jobs in journalism but also one of the best – and we're looking for outstanding candidates to match."
"We're expecting a lot of great applicants."

De geselecteerde kandidaten zullen vijf weken in het Volvo Ocean Race hoofdkwartier in Alicante (ESP) training krijgen. Diegene die geslaagd zijn zullen dan in dienst gaan bij één van de teams vanaf de pre-Race periode.

Denk jij een geschikte Onboard Reporter te zijn voor waarschijnlijk de zwaarste online media job te wereld zend dan je kandidatuur met CV aan reporters@volvooceanrace.com

Meer details kan je vinden op www.volvooceanrace.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: