Tweede voorronde MINI-J competitie

MINI-JJammer genoeg moest de tweede voorronde begin December 2012 moeten afgelasten wegens teveel wind. Ondanks de strenge vorst op zondagochtend afgelopen weekend kwamen de vier teams “voltallig en vol goesting” naar Brugge om voor de eerste keer dit nieuwe jaar te zeilen met de MINI-J.

Er stond een koude oordoosten bries dewelke in de loop van de namiddag wat afzwakte. Het zonnetje compenseerde de ergste koude.

Deze keer lagde start aan de overkant van het kanaal en de bovenwindse boei en aankomst net niet tegen het ponton waar de zeilers hun teamleden aanmoedigden of coachten.

Er werden 12 reeksen gevaren en zoals toch wel verwacht bleek het team “De Janssens” (Yan Alex Janssens, Mathieu Janssens en Louis Balcaen).
Tweede werd team “Rebel Rebel” (Didier Lefevere, Louis Robert Cool en Philip Robberechts- RBSC) voor team “Kziena (Erik Flips, Steven Meert en Chris Deconinck – VNZ) en lokaal team “Al Dente (Jurgen Moerman, Maarten Van Hees en Cedric Taveirne – BZYC).

Individueel was Louis Balcaen samen met Yan Alex Janssens de beste voor Mathieu Janssens.

10 februari en 10 maart plannen we de halve finales te varen met telkens 3 teams. Uiteindelijk zal op 14 April 2013 de eindwinnaar bekend zijn tijdens de finale wedstrijd van de Mini-J cup.

Foto’s en alle resultaten van het evenement kan u vinden op www.bzyc.be

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: