Wie wint de Shorthanded Awards?

Tanguy de LamotteTraditioneel eind januari worden de jaarlijkse Shorthanded Awards uitgereikt, de prijzen voor de beste en meest in het oogspringende Nederlandse prestaties op shorthanded gebied. Dit jaar gebeurt dat op zondag 27 januari, in samenwerking met de organisatie van de IJspegel winterwedstrijden.

Nieuw is dat er naast de Solo Challenge Award en de Doublehanded Award, ook de Magic Machine Cup wordt uitgereikt aan de winaar van de Shorthanded Competitie. Afgelopen jaar is op initiatief van de stichting Shorthanded.nl en in samenwerking met de Noordzee Club deze competitie opgezet. De winnaar daarvan wordt voorafgaand aan de Award uitreiking in het zonnetje gezet.

Nog even de namen van de genomineerden.Voor de Doublehanded Award zijn dat: Team Hayai, Team Ten Brinke, Chris Schram en Christian Jeffery en Arjan van Zuydam en Frans van der Wel.Voor de Solo Challenge Award zijn dat: Martin Selles en Florian Lakeman.
De jury die de uiteindelijke winnaars bepaald, bestaat uit: Henk Bezemer (voorzitter), Sander Bakker, Gerd-Jan Poortman en Klaartje Zuiderbaan.

Bijzondere toegift op deze avond is dat rond een uur of 6 (18:00) via skype en satelliet verbinding contact wordt gezocht met Vendee Globe schipper Tanguy de Lamotte (foto). Gerd-Jan is persoonlijk bevriend met Tanguy en zal hem een paar vragen stellen via deze verbinding.

De Shorthanded Awards worden op zondag 27 januari uitgereikt om ongeveer 17:00 uur. Na afloop blijft de jury dineren en u bent welkom om daarbij aan te schuiven. De traditionele ‘clubdish’ kost slechts €15,= en het eerste drankje wordt u aangeboden door Tuned rigs&ropes, de bitterballen zijn van NKE Nederland en Studio Delta sponsort de Awards.

Heeft u interesse gekregen? Deze avond is tevens een geweldige mogelijkheid uw collega shorthanded zeilers weer eens te ontmoeten. Wij zouden het zeer op prijsstellen als wij u mogen begroeten.

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: