Chris Schram en Martin Selles winnen Shorthanded Awards

Rebellion First 35De Nederlandse zeilers Chris Schram en Martin Selles van respectievelijk de Rebellion (foto boven) en Bongo winnen de Shorthanded Awards 2012. Beide zeilers mochten uit handen van de voorzitter van de stichting Shorthanded.nl de prijzen voor de beste shorthanded prestaties van het afgelopen seizoen in ontvangst nemen.

Martin Selles won met de Bongo meer dan overtuigend de 500 Mijl solo race (zelfs voor de doublehanded zeilers) en Chris Schram wist met Christian Jeffery en de Rebellion (First 35) een consequent en succesvol seizoen neer te zetten.

Naast de beide awards is dit jaar ook de Magic Machine Cup uitgereikt aan de winnaar van de landelijke shorthanded competitie. Die prijs ging naar Arjen van Zuydam en Frans van der Wel. De shorthanded competitie is een initiatief van de stichting Shorthanded.nl in samenwerking met de Noordzee Club.

Chris Schram en Martin SellesChris Schram en Martin Selles

Bron: shorthanded.nl

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: