Van Uden Reco Stellendam Regatta 2013 preview

Van Uden Reco Stellendam RegattaTerwijl december zich een beetje liet ondersneeuwen, kijkt de organisatie van de Van Uden Reco Stellendam Regatta verheugd uit naar 2013. Ze kunnen niet wachten. In het weekend van 20 en 21 april 2013 wordt het zeilseizoen als vanouds geopend door de Van Uden Reco Stellendam Regatta. Het wordt wederom een heus zeilfeest. Een nieuwe sponsor heeft zich aangesloten, het wedstrijdcomité is het aftoeteren al aan het trainen en ook de boeien zijn al uitgezet. De Notice Of Race staat zelfs al online.

Fanatiek wedstrijdzeilen
Het seizoen wordt uiteraard weer fanatiek gestart met wedstrijden in onder anderen de klassen IRC, ORC, Swan 45, J/22, J/24, J/80, X-35, Max Fun, Laser SB3, First 31.7 en niet te vergeten de Melges 24. Holland Regatta Club zal als trouw wedstrijdcomité de lijn exact haaks op de wind leggen.
In de Swan 45 nemen de hoofdsponsors van het evenement het tegen elkaar op in een titanenstrijd om een podiumplek. Lukt het de Swan van Uden om hun titel te prolongeren? Of staat Reco dit jaar op het podium te dansen? De 20mijls belooft in 2013 een langeafstandsstrijd voor zeilers die de korte baan al jaren geen uitdaging meer vinden.

Visje en een natje
De visbakkers van de Van Uden Reco worden tegenwoordig al in de sluis herkent. Ook in 2013 zijn zij onmisbaar. De mannen van de vis staan ook dit jaar weer verse vis uit de netten te scheppen om de zeilers op de kant te verwelkomen met het befaamd portie Van Uden Reco vis. Er wordt gefluisterd dat er dit jaar zelfs verse kreeft opgediend zal worden. Een maaltijd om naar uit te kijken! De gloednieuwe sponsor Pantaenius verzekert de zeilers tijdens het happy hour vervolgens ook nog eens van een biertje.

Meedoen dus!
Een echte zeiler trakteert zichzelf nu met deelname aan de Van Uden Reco regatta. Zo droomt hij de hele winter door over de nieuwe opening van het seizoen! Inschrijven kan op www.vanudenreco.nl

Meer informatie over de Van Uden Reco Stellendam Regatta kunt u lezen via: www.clubracer.be/wedstrijdkalender/van-uden-reco-stellendam-regatta

Tekst: Martine Vos

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: