GC32 catamaran racing (video)

GC32 catamaranEen nieuw jaar brengt ook extreme wedstrijd series met zich mee en wel de spannende gefoilde catamaran: de GC32. Deze catamaran wil de huidige trends een beetje opschudden en een klasse maken voor eigenaars die een extra adrenaline boost willen in hun zeilbeleving.

The Great Cup
Met een nieuwe wereldtournee georganiseerd in 's werelds beste zeillocaties wil de GC32 klasse een norm worden in het wedstrijdzeilen.

In onderstaande video zie je alle nifty onderdelen van de GC32 catamaran en welk resultaat die hebben opgeleverd.

www.thegreatcup.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: