GC32 catamaran racing (video)

GC32 catamaranEen nieuw jaar brengt ook extreme wedstrijd series met zich mee en wel de spannende gefoilde catamaran: de GC32. Deze catamaran wil de huidige trends een beetje opschudden en een klasse maken voor eigenaars die een extra adrenaline boost willen in hun zeilbeleving.

The Great Cup
Met een nieuwe wereldtournee georganiseerd in 's werelds beste zeillocaties wil de GC32 klasse een norm worden in het wedstrijdzeilen.

In onderstaande video zie je alle nifty onderdelen van de GC32 catamaran en welk resultaat die hebben opgeleverd.

www.thegreatcup.com

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: