Promotie: RORC Caribbean 600, Heineken Regatta of Fastnet op een Swan 57

RORC Caribbean 600De RORC Caribbean 600 is de eerste race op de Caribbean Regatta kalender, ook wel het warme alternatief op Fastnet of Sydney-Hobart genoemd. Met 605 zeemijlen, heeft de race dezelfde lengte als de Fastnet Race en is iets korter dan de Sydney-Hobart Race, de condities zijn echter zeer verschillend. Veel wind, geen wind, enorme zeegang, vlakke zee, regen en zonneschijn. Daarbij is de temperatuur de constante factor.

De RORC Caribbean 600 start en eindigt in English Harbour, Antigua, en de vloot raced door de mooiste gebieden van de Cariebe. Er worden in totaal 14 eilanden gerond in de route- Antigua, Green Island, Barbuda, St Kitts, Nevis, Saba, St Maartin, St Barths, Tintamarre, Montserrat, Guadeloupe, Les Saints, Les Desirade & Redonda.

Na de RORC 600 vaart Bachatelle naar Sint Maarten voor de Heineken regatta. Voor deze race zijn nog individuele berths beschikbaar. De race vindt plaats vanaf 26 februari.

Bachatelle vaart na het Caribische zeilseizoen in mei via Bermuda, Azoren en Lissabon weer terug naar het Noorden om deel te nemen aan Swan Europeans en de Fastnet race. Voor de Atlantic crossing zijn nog individuele berths beschikbaar. Voor Fastnet en Swan Europeans zijn zeilteams van harte welkom!

Fastnet RaceFastnet Race

Voor meer informatie check: www.swan57charter.com en vraag naar de Clubracer korting!

Auteur:

  • Adverteerder

Voor u geselecteerd: