Voorlichtingsavond Batavia Sailing Center

Batavia Sailing CenterDonderdag 24 januari a.s. organiseert het in de Bataviahaven van Lelystad gevestigde Batavia Sailing Center een voorlichtingsavond voor belangstellenden. Doel van de bijeenkomst is belangstellenden te informeren over de opzet en vele mogelijkheden van het Batavia Sailing Center, de verschillende vormen van abonnementen die het zeilen bij het Batavia Sailing Center zo betaalbaar maken en het aanbod van zeilcursussen en -trainingen in 2013.

Deze speciale avond wordt gehouden in de Sailors Lounge van het Batavia Sailing Center, Schoonzicht 402a in Lelystad (lokaal ook bekend als Souvenirs Fromm Bataviahaven). Iedereen is welkom vanaf 19.30 uur. Het eerste kopje koffie wordt u aangeboden door het Batavia Sailing Center. Bezoekers kunnen hun auto parkeren in de VOC Parkeergarage aan de Lelybaan. Het Batavia Sailing Center is goed bereikbaar met openbaar vervoer, de buslijn 7 stopt praktisch voor de deur (halte Bataviahaven).

Om 20.00 uur volgt een presentatie over het Batavia Sailing Center, de mogelijkheden voor iedereen om te (leren) zeilen en het programma voor 2013. Daarna is er volop gelegenheid voor het stellen van vragen. Diverse leden van het Batavia Sailing Center zijn ook aanwezig.

Het Batavia Sailing Center is gestart in maart van het vorig jaar en beschikt over een vloot zeilboten die door leden kunnen worden gebruikt. Om te kunnen zeilen hebben leden dus geen eigen boot nodig maar kunnen gebruik maken van de boten van het Sailing Center. Dat maakt de zeilsport voor iedereen bereikbaar.De vloot wordt in 2013 nog verder uitgebreid.

Daarnaast biedt het Center zeilcursussen (zowel voor beginners als gevorderden), specifieke zeiltrainingen - bijvoorbeeld wedstrijdzeilen - en natuurlijk diverse bijeenkomsten. Het Batavia Sailing Center is het gehele jaar geopend; zolang er geen ijs ligt wordt er gezeild.
Omdat het Batavia Sailing Center ook organisator is van internationale (top)zeilwedstrijden is, zijn er het gehele jaar door topzeilers, zowel nationaal als internationaal, actief in het Sailing Center.

Belangstellenden voor deze bijeenkomst op donderdag 24 januari wordt verzocht zich via de site van het Batavia Sailing Center vooraf aan te melden

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: