Inschrijvingen Rolex Fastnet Race na 24u volzet

Rolex Fastnet RaceDe RORC (Royal Ocean Racing Club) wist ons te melden dat de volledige deelname lijst voor de Rolex Fastnet Race al na 24u zijn limiet bereikt had van 300 boten. In tegenstelling met de Rolex Sydney Hobart Race, die elk jaar met moeite aan amper 80 boten geraakt, doet de Rolex Fastnet Race het duidelijk een pak beter én sneller.

Als deze categorie 2 race even snel gezeild wordt als dat ze inschrijvingen binnen kreeg, belooft het een recordjaar te worden voor deze 608 zeemijl lange offshore zeilrace.

Belgen en Nederlanders
Graag waren we van jullie te weten gekomen wie er zich allemaal heeft ingeschreven.

We weten al zeker dat de Belgische Sigma 38 OD Jedi van Christophe Declercq dit jaar zal gaan deelnemen.

Ook de Nederlandse Xcentric Ripper gaat met Robin Verhoef en John Van Der Starre weer een gooi doen naar dubbel handed winst.

Voor degene die te laat waren, laten we u graag weten dat uit ervaring 10 tot 15% van de ingeschreven boten niet zal deelnemen. Er is dus nog kans…

http://fastnet.rorc.org/

Auteur:

  • Yan T.

    Yan Trouwen zeilt sinds zijn geboorte en is gepassioneerd wedstrijdzeiler. Inshore, offshore, open boten of met catamarans, het  speelt geen rol voor Yan als er maar geraced wordt. Het liefst schrijft hij na de wedstrijd ook nog een verslag voor ClubRacer.

Voor u geselecteerd: