Antwerp Race 2013 sportboten ratings

Antwerp Race sportbotenVandaag het allereerste (pers)bericht over de Antwerp Race mogen ontvangen. Proficiat Stijn Reunis, u was de eerste om ons iets zinnigs te vertellen, weliswaar enkel voor de deelnemers in de Sportboten klasse. Het is te betreuren dat de vzw Antwerp Race dit jaar zijn uiterste best doet zoveel mogelijk te zwijgen over haar eigen bezigheden. Ze hebben blijkbaar andere zaken aan hun hoofd. Bon, in de bijlage vind je de Antwerp Race 2013 sportboten ratings.

Deze CR ratings zijn exclusief en enkel van toepassing op stroom mee en bij maximum 4 beaufort aan de start in Terneuzen.

Gebruik het Antwerp Race forum voor de discussies met lange adem:
www.clubracer.be/zeilforum/threads/2011-Antwerp-Race-2013

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens (BEL) zeilt sinds 1979 wedstrijden met zeegaande zeiljachten, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Online strategie, E-commerce en Digitale Marketing. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en werd in 2004 met het ClubRacer zeilteam door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: