Doe mee met de Sinterklaas Race

  • Author: Ice
    Date: di, 15/10/2013 - 15:23
    Tags:

Sinterklaas RaceOnze collega's van de Waterkampioen hebben samen met Virtual Regatta een hilarische zeilwedstrijd georganiseerd rondom Sinterklaas. De start is voorzien op 25 november in Valencia. Op dat moment start ook de pakjesboot van Sinterklaas die onderweg cadeautjes verliest: zeilhorloges, zeilpakken, reddingvesten en nog veel meer. Wat word je tactiek? Zo snel mogelijk voor de hoofdprijs of achter de pakjesboot blijven hangen?

Per dag zijn er twee pakjes te winnen: om twaalf uur ’s middags en om acht uur ’s avonds. Wie als eerste zo’n pakje oppikt, wint de bewuste prijs.

De hoofdprijs is een volledig verzorgde plaats als gast-navigator tijdens de North Sea Regatta van 2014.

Inschrijven kan nu al via deze link: http://sinterklaas.virtualregatta.com/index_sinterklaas2013.php

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens, Ice voor de zeilvrienden, is stichter van ClubRacer en begeleidt als Digital Manager bedrijven met hun Omnichannel e-commerce strategie en Marketing automation. Sinds 1979 is hij wedstrijdzeiler met een niet onbesproken zeil palmares: Winnaar Verbondsbezem, 2x Nederlands kampioen, 2x winnaar Antwerp Race (IRC en Sportboten) en met het ClubRacer zeilteam verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Comments

Voor u geselecteerd: