Doe mee met de Sinterklaas Race

  • Author: Ice
    Date: di, 15/10/2013 - 15:23
    Tags:

Sinterklaas RaceOnze collega's van de Waterkampioen hebben samen met Virtual Regatta een hilarische zeilwedstrijd georganiseerd rondom Sinterklaas. De start is voorzien op 25 november in Valencia. Op dat moment start ook de pakjesboot van Sinterklaas die onderweg cadeautjes verliest: zeilhorloges, zeilpakken, reddingvesten en nog veel meer. Wat word je tactiek? Zo snel mogelijk voor de hoofdprijs of achter de pakjesboot blijven hangen?

Per dag zijn er twee pakjes te winnen: om twaalf uur ’s middags en om acht uur ’s avonds. Wie als eerste zo’n pakje oppikt, wint de bewuste prijs.

De hoofdprijs is een volledig verzorgde plaats als gast-navigator tijdens de North Sea Regatta van 2014.

Inschrijven kan nu al via deze link: http://sinterklaas.virtualregatta.com/index_sinterklaas2013.php

Labels

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: