Hein Ruyten Trofee 2013

Hein Ruyten TrofeeOp 26 en 27 oktober vindt de tweede editie van de Hein Ruyten Trofee plaats in Langweer. Ook dit jaar is het deelnemersveld in de Yngling klasse weer groot en van Internationale allure. Er zijn op dit moment met nog 1 week te gaan al meer dan 33 inschrijvingen Het BMW jeugdzeilplan is verantwoordelijk voor het grootste deel van de vloot met 20 boten. Daarnaast is het opmerkelijk is dat er 5 Belgische teams de reis ondernemen naar Langweer.

Door de groeiende belangstelling in de Yngling met name aan het zilvermeer in Mol is er natuurlijk een goede relatie ontstaan tussen Belgische zeilers en de importeur van de yngling in Langweer.

Ook dit jaar zal er weer een filmverslag worden gemaakt van het evenement. En ook de toeschouwers boot is weer van de partij op de baan zodat voor ouders,sponsoren,en belangstellenden de wedstrijden van zeer dichtbij te volgen zijn.

Mocht u belangstelling hebben dit spektakel van dichtbij te willen zien er is een pendeldienst tussen de vaste wal en de rondvaartboot die het publiek van en naar de rondvaartboot brengt.

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: