Evi Van Acker aan de leiding na 2 dagen WK Laser Radial

Evi Van AckerEvi Van Acker staat na twee dagen WK Laser Radial zeilen in het Chinese Rizhao aan de leiding. Op de tweede dag zeilde Evi twee eerste plaatsen en schuift zo van een 22ste plek naar de 1ste plaats in de tussenstand.

Evi Van Acker heeft nu drie punten voorsprong op Paige Railey (USA) die op nummer twee staat. De Nederlandse zeilster Marit Bouwmeester staat op een achtste plaats met acht punten achterstand op Evi Van Acker.

"Serieuze remonte gedaan vandaag! Topdag met 1-1 en meteen ook aan de leiding. Happy" tweette Evi vandaag na de tweede zeildag op het WK.

Programma WK Laser 2013
1-2-3 oktober kwalificaties / 4 oktober rust of reserve / 5-6-7 oktober finales in gold en silver fleet. Er wordt zoals op het EK geen medalrace gezeild.

www.rizhaolaserworlds2013.com

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: