Spectaculair zeilen op een TP52 in het Caribisch gebied

TP52 BaleariaOoit al eens willen zeilen met een echte grand prix racer? Dit kan vanaf nu bij Bach Yachting met hun TP52, één van de meest spectaculaire zeiljachten ooit gebouwd. Je kan mee met de TP52 Balearia tijdens zeilwedstrijden en regatta's in het Caribisch gebied of voor een snelle Atlantische overtocht in de Atlantic Rally for Cruisers (ARC).

De TP52 is een echte grand prix racer, ontworpen om te wedstrijdzeilen op het hoogste niveau. Het zeiljacht is volledig in carbon gebouwd en heeft een zeilgarderobe om u tegen te zeggen, dit samen met haar diepe fin kiel zorgt dit voor compromisloze prestaties. Voor de wind is het mogelijk om te surfen tegen 25 knopen bootsnelheid.

TP52

Met haar gemiddelde snelheid en spectaculaire topspeed is het mogelijk om een Atlantische oversteek in 10 dagen of minder.

De chartercampagne start met de Atlantic Rally for Cruisers (ARC) en zal gevolgd worden door een reeks regatta's in de Caraïben. De vaste bemanning zal bestaan uit een schipper met één of twee zeilers, afhankelijk van de regatta en het niveau van de deelnemers. Het maximum aantal bemanningsleden is 16 personen.

Technische specificaties TP52:

 • Lengte: 15,85 meter
 • Breedte: 4,39 meter
 • Diepgang: 3,2 meter
 • Ontwerp: Botin & Carkeek
 • Motor: Yanmar 55 pk
 • Accommodatie: 8 pijpkooien, keuken en toilet

Uitrusting:

 • Carbon tuigage
 • North Sails zeilgarderobe
 • Harken lieren en dekbeslag
 • Bijboot met motor
 • Veiligheidsuitrusting volgens ISAF safety rules

Voor meer informatie contacteer:

Bach Yachting
Liesbeth Groeneveld
Vooroever 5 / 1671 SG Medemblik
Tel: +31-227 570035

Uw advertorial ook op Benelux' populairste zeilwebsite?
Contacteer ons voor de mogelijkheden.

Labels

Auteur:

 • Adverteerder

Voor u geselecteerd: