Winterwedstrijden in Drimmelen nu zondag van start

Winterwedstrijden in DrimmelenMet 23 graden op de thermometer voelt het vandaag nog zomers aan maar gelukkig zakt de temperatuur a.s. zondag naar een acceptabele 15 graden met een mooi windje kracht 4 uit de zuid-west hoek. De meeste boten zijn inmiddels uit het water geweest en klaar voor de wedstrijden. Tijdens de inschrijving worden de wedstrijdbepalingen & banenkaart uitgedeeld. Ook nu is er weer volop gewerkt aan een mooi klasse indeling voor close racing.

Registratie bij het wedstrijdsecretariaat is mogelijk op

Zaterdag 26 oktober van 16:30 tot 18:00 uur en zondag 27 oktober van 09:00 tot 10:00 uur

Om alvast een goed beel te krijgen van a.s. zondag dan ziet u op http://www.windfinder.com/forecast/drimmelen de verwachte windsituatie. Tevens de weerssituatie op http://www.weatherlink.com/user/wsvbiesbosch/

Ook nu verwachten we weer een aantal mooie eenheidsklassen races bij de Cork 1720 en J22 waar we weer voldoende inschrijvingen hebben. In ORC en vrije klassen zal de strijd net als andere jaren volop aanwezig zijn.

U bent dan ook van harte welkom a.s. zondag waar om 11.30 uur de eerste start zal zijn aan de oever van de Amer.

Tekst: Tjerk van Loenhout

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: