Wereldkampioenschappen ORCi 2014

wereldkampioenschap ORCVan 2 t/m 9 augustus 2014 vindt in Kiel het wereldkampioenschap ORC plaats. Verschillende Nederlandse teams hebben al interesse getoond om aan dit unieke evenement deel te nemen. Kiel ligt op de route naar vakantie op de Oostzee. Dit maakt deelname extra interessant voor hen die in 2014 hun niveau verder willen aan scherpen.

Ter oriëntatie / voorbereiding geeft Erik van Vuuren onder auspiciën van de Noordzee Club op zaterdag 26 oktober een presentatie voor teams die serieuze interesse in het WK hebben. Van Vuuren zal alle in- & outs toelichten die komen kijken bij de voorbereiding. Hij was projectleider & schipper van het succesvolle Lenco zeilteam die in 2010 (Flensburg) & 2012 (Helsinki) op het podium stonden.

Plaats van handeling: Jachtclub Scheveningen, Treilerweg 136, 2583 DX, Scheveningen

Tijdstip: aanvang 14.00 uur tot circa 17.00 uur.

Aansluitend kan er worden nagepraat onder het genot van een drankje en/of een eenvoudige maaltijd; de daghap van restaurant At Sea kost 15,-

Aanmelding wordt op prijs gesteld via: secretariaat@noordzeeclub.nl
Gaarne het aantal personen vermelden en of men van de daghap gebruik wil maken.

Tekst: Jaap Kakebeeke / secretaris Noordzeeclub

Labels

Auteur:

  • Een correspondent

    Dit bericht werd geplaatst door een ClubRacer correspondent. Deze wordt aangestuurd door de hoofd- en eindredacteur die een groep, al dan niet vrijwillige of freelance correspondenten aanstuurt voor nationale en internationale verslaggeving van zeilwedstrijden.

Voor u geselecteerd: