Laatste oproep meetbriefhouders bijeenkomst

  • Author: Ice
    Date: wo, 06/11/2013 - 12:39

zeilen wetenschapNiet akkoord met de nieuwe ORC klassenindeling of juist wel? Vind je het dubbel scoren in IRC en ORC een goed idee of mag het volgens jouw direct naar de zeebodem zinken? We doen hier een laatste oproep om op zaterdag 16 november je zeg te komen doen op de jaarlijkse meetbriefhouders bijeenkomst georganiseerd door de Noordzee Club. De Noordzee Club belooft ons dat de evaluatie van het afgelopen seizoen, de competities en kampioenschappen 2013, gezamenlijke startgroepen en de nieuwe klassengrenzen aan de orde zullen komen.

De uitleg en motivering voor de klassenindeling en dubbel scoren in 2014 vindt u hier: Noordzeeclub stelt klassenindeling met dubbel scoren in IRC en ORC voor

Na deze vergadering volgen om 12:00u bijdragen van Lex Keuning en Erik van Vuuren. De eerste belicht de huidige generatie wedstrijdjachten vanuit de wetenschappelijke invalshoek, Erik van Vuuren doet dat vanuit zijn praktijkervaring. Het belooft een interessante middag te worden die niet alleen bedoelt is voor eigenaren maar waar ook de bemanning welkom is.

Wanneer: 16 november 2013
Waar: Huis van de Sport, Wattbaan 31-49, Nieuwegein, Nederland

Auteur:

  • Ice

    Eddy Lekens zeilt sinds 1979 offshore zeilwedstrijden, is stichter van ClubRacer en laat bedrijven groeien met zijn online marketing bureau Lucky Cookie. Is schipper/stuurman voor vele Verbondsbezem winnaars, won diverse malen de NSR, Antwerp Race en Schelderegatta, werd 2x Nederlands kampioen Zeezeilen en in 2004 werd Eddy Lekens door het Watersportverbond verkozen tot de beste zeezeiler van Nederland.

Voor u geselecteerd: